Zerobyg.dk

Fint besøg i ZERObyg Akademi

Solen skinnede og viste Sønderborg-området fra sin flotteste side, da bestyrelse og direktion fra Grundejernes Investeringsfond (GI) var på besøg i Sønderborg den 24. april.

I alt 11 personer fra GI’s bestyrelse og direktion, havde valgt at reservere deres fredag til en rundtur i Sønderborg.Rundturen startede i Borgen, hvor borgmester, Erik Lauritzen bød gruppen velkommen. Her fortalte centermanager, Flemming Enghave og marketingchef, Annelene Hausmann om idéen bag Borgen, og hvad det kan tilføje til en by som Sønderborg.
Herefter gik turen til EUC Syd, hvor vicedirektør, Hans Lehmann bød dem velkommen i ZERObyg Akademi. Her fortalte han om skolens bæredygtigheds-vision, og de ambitioner, som ZERO har åbnet op for. 

Flere projekter i Sønderborg
GI støtter flere projekter, som har med Sønderborg at gøre. Det er bl.a. DK2050-projektet og RENOVER prisen, som Diamanten løb med i 2014. Herudover er der ZEROboligudlejer-projektet, som ProjectZero har ansvaret for.”Vi er rigtig glade for, at I gav jer tid til at komme til Sønderborg. Både for at se projekter I allerede støtter, men også så vi kunne vise jer, hvad der ellers sker af gode tiltag i området” sluttede ProjectZeros, Peter Rathje af, da gruppen skulle retur til København.