Zerobyg.dk

Grønt fyraftensmøde afholdt i Vojens

Den sidste tirsdag i måneden skal der fremover holdes fyraftensmøder for Haderslev og Vojens-områdets håndværkere. Det første af sin slags blev afholdt tirsdag den 30. september. 

Det er E&I Huset der står bag fyraftensmøderne i samarbejde med forskellige oplægsholdere. Denne gang var ZERObyg og God Energi Haderslev med for at give oplæg til temaet “Fremtidens energiudfordringer”.

Elisabeth Holm og Daniel Andersen fra ZERObyg fortalte om vigtigheden af efteruddannelse, både af mester og svende – det er nemlig ikke nok, at mesteren kender de bedste energiløsninger. Svendene skal også have denne viden, så de kan sælge og installere løsningerne.

Charlie Lemtorp fra God Energi Haderslev fortalte om Haderslev Kommunes projekt, som sikrer gratis energivejledning til kommunens boligejere. Indtil nu har der været gode erfaringer, og der skrues ekstra op for blusset i efteråret og vinteren.

De fremmødte håndværkere og rådgivere var med i dialogen undervejs, og var generelt meget motiverede for at bringe energioptimering med ind i deres daglige arbejde.

Vi håber at de fremmødte håndværkere vil sende deres svende på kurser, så de også bliver helt up-to-date med energioptimering” fortæller Elisabeth Holm, ZERObyg projektleder.

E&I Huset
E&I Huset ønsker at skabe et energimekka for branchens virksomheder, og ligger således helt i tråd med ZERObygs vision. E&I Husets formål er, at fx. håndværkere skal kunne leje sig ind i kontorfællesskabet og dermed være med til at skabe et rendyrket, sydende og inspirerende miljø for energibeskæftigede, heraf navnet Energi & Innovation.