Zerobyg.dk

Kursusudbuddet fortsætter

Når midlerne til ZERObyg udløber i slutningen af juni, fortsætter EUC Syd kursusudbuddet.

ZERObyg projektet er frem til slutningen af juni 2015 finansieret af Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Unions Socialfond. Projektet har haft en varighed på ca. 3,5 år.

“ZERO” er standarden 
Vi planlægger også kurser i efteråret og i årene fremover selvom vi ikke får støttekroner. Vi har en vision om bæredygtighed og vi tager ansvar for miljøet, og det smitter af på de aktiviteter vi vælger at gennemføre. ZERO er vores standard fremover.” lyder det fra EUC Syds vicedirektør, Hans Lehmann.

ZERObyg-projektet har skabt et momentum, som man har tænkt sig at holde ved i fremtiden. “Vi har bygget et godt fundament op, og byggebranchen kender os efterhånden. Så derfor skal vi selvfølgelig holde ved og udnytte den platform til at udvikle vores skole endnu mere” fortæller Hans Lehmann.

Det har været en udfordring i ZERObyg-projektet, at få kursister til at tilmelde sig alle planlagte kurser. Men optimismen er ikke helt forsvundet: “Vi ved at håndværkerne har mange andre ting at tage sig til end at sidde på skolebænken. Men i årene fremover vil efterspørgslen efter de bedste håndværkere med viden om energirigtige løsninger stige. Og så skal vi være klar til at tage imod dem, som vil have opdateret deres kompetencer” fortæller ZERObygs projektleder Elisabeth I Holm.